Wildly Crafted Wines: láhve na víno s texturou

Textura je v designu klíčovým aspektem, který poskytuje smyslový rozměr, prvek, který působí na náš hmat, na naši paměť vjemů a materiálů. Textury vnímáme díky signálům generovaným hmatovými receptory v naší kůži, které putují po smyslových nervech přímo do mozku.

V naší představivosti tak textura obnovuje místa nebo prvky, které v určitém okamžiku vyvolávaly pocit měkkosti, hrubosti nebo hrbolatosti, drsnosti, hladkosti... Inspirováni základním materiálem, který používáme ve všech našich návrzích, sklem, a využívajíce jej jako prázdné plátno, jsme si ve společnosti ESTAL pohráli s texturou při vytváření našich lahví na víno pro Wildly Crafted Wines.

Tato kolekce odráží hledání autenticity, kterou spotřebitelé v poslední době vyhledávají, a ta je dokonale zastoupena v produktech s řemeslnými a přírodními liniemi i ve značkách Crafted.

 Láhve na víno inspirované přírodou

Wildly Crafted Wines je naše řada lahví na víno, jejíž struktura byla inspirována přírodou a která nabízí lahve, jež lze snadno označit etiketou nebo potisknout sítotiskem. Textura každé láhve nijak nenarušuje proces etiketování a všechny formáty s texturou, bez ohledu na jejich odlišný design a vzhled, lze označit stejným způsobem jako jakoukoli jinou láhev bez textury z našeho katalogu.

Stejně tak je povrch lahví na víno vyrobených pro Wildly Crafted Wines plně potisknutelný sítotiskem, protože design tohoto texturovaného skla byl vytvořen speciálně s ohledem na techniky sítotisku. Univerzálnost, kterou to značkám dává, je jednou ze zásad, které se v ESTALu vždy snažíme dodržovat: aby se každá láhev mohla co nejvíce přizpůsobit každému klientovi a tomu, co v každém projektu hledá.

Komunita Wildly Crafted, která si potrpí na různorodost a rozmanitost, nachází společnou řeč v zájmu o řemeslné zpracování a autenticitu věcí... Pokud si pro svou značku vyberete láhev Wildly Crafted, její značka se odrazí na vnitřní straně tlačenky, takže je snadno identifikovatelná a zaručuje plně řemeslný pohyb.

A co víc, kroužek kolekce Wildly Crafted Wines byl navržen ve stylu klenutého hrdla zakončeného malým rovným okrajem. Jedná se o prsten s tradičním, řemeslným stylem, který připomíná starožitné skleněné lahve a jehož název je Heritage. Na přání však může být Wildly Crafted Wines k dispozici i v jiných ústích.

 

 Lahve na víno Wildly Crafted a vychutnejte si skutečnou a autentickou krásu inspirovanou přírodou. Ve společnosti ESTAL vám poradíme, pokud hledáte pro svou značku láhev na víno na zakázku nebo katalogovou láhev. Naše více než 25leté zkušenosti jsou zárukou toho nejlepšího výsledku.